Is er ook dit jaar in oktober een wijn proef- en koopavond zoals elk jaar?

We wachten nog even af hoe de gezondheidscrisis zich ontwikkelt. Vandaar deze "Summer Sales", zodat je ook deze zomer kan genieten van heerlijke wijnen waarmee je meteen onze sociale projecten steunt.

Wordt mijn bestelling bevestigd

De bestelling is pas finaal als de melding 'Bedankt voor je bestelling' op het scherm verschijnt. Bij twijdel stuur een mail naar  info@rotaryclubdeinze.be en we kijken na of alles in orde is.

Wanneer kan de wijn worden afgehaald?

De bestelde wijn kan worden afgehaald vanaf 29 juni tot en met 3 juli, tussen 9:00 en 12:00 of na afspraak op volgende adres: Aluvision nv - Clemence Dosschestraat 44 - 9800 Deinze

Kan ik een factuur krijgen?

Een nota kan worden opgemaakt als je dat bij de bestelling vraagt (vul gewoon een facturatieadres in!). Dit is geen officiële factuur, onze club is niet BTW plichtig.

Zal de wijn lekker zijn?

We hebben met de club alle wijnen voorgeproefd en we kunnen je verzekeren dat de kwaliteit en de smaak van de geselecteerde wijnen ook dit jaar erg goed is.

Een WebApp van 3X bvba ▪ ©2015-2020 ▪ v3.4 ▪ wim@3x.be