Dit uniek event vindt, naar jaarlijkse gewoonte, plaats op vrijdag 18 oktober in de Auberge du Pêcheur te Sint Martens Latem. Aanvang 19:30u.

Er zullen Franse en wereldwijnen worden geselecteerd door bekende de Belgische wijnhuizen.

De opbrengst van de verkoop van de wijnen gaat naar de sociale doelen van onze Rotary Club.
Met name onze initiatieven rond Wetenshap & Techniek, Voedselbank, Verkeersveiligheid, School zonder Pesten en vele andere lokale en internationale initiatieven.

Meer info in ons jaarboek 2019-2020.

Inschrijven kan nu tot uiterlijk vóór 5 oktober door overschrijving op bankrekening BE58 4427 5255 0379. De deelnameprijs per persoon bedraagt 50 EUR.

Wie een tafel voor acht personen reserveert betaalt 450 EUR (inclusief 1 fles champagne en witte wijn). Naam van de tafel te vermelden bij de overschrijving.

Vragen?  Mail info@rotaryclubdeinze.be

Een WebApp van 3X bvba, wim@3x.be